Marlestraat 38
5045EL Tilburg

Tel: 06-51106136
info@jacqdeloos-schilders.nl

Informatief

6% Regeling

Schilderen van woningen van 2 jaar en ouder

Het schilderen van woningen van 2 jaar en ouder (tot 15 September 2009 was het verlaagde tarief van toepassing op woningen ouder dan 15 jaar) valt onder het 6%-tarief. Ook behangen valt onder het 6%-tarief.

De hoedanigheid van dienstverrichter en afnemer

Het is niet noddzakelijk dat de opdrachtgever een particulier is: het 6%-tarief geldt ook als woningbouwcorporaties en dergelijke opdracht geven tot het verrichten van schilderwerk in particuliere woningen.

Onderaanneming

Als schilderwerk in onderaanneming wordt verricht (bijvoorbeeld bij renovatieprojecten), is het 6%-tarief zowel in de relatie hoofdaannemer-opdrachtgever als in relatie hoofdaannemer-onderaannemer van toepassing.

Schilderwerk dat is opgenomen in aannemingsprojecten

Als schilderwerk deel uitmaakt van een bepaald aannemingswerk, mag het schilderwerk voor de tarieftoepassing worden afgesplitst. Voorwaarde is dat de aannemer het schilderwerk op zijn offerte en factuur afsplitst van het overige werk. Bovendien geldt ook voor de door ons te leveren stucadoorwerken.

Winterschilder

Jacq de Loos- schildersvoordeel

Waarom nog zelf staan schilderen als u het snel, professioneel en vakkundig kan laten doen?

WIJ GEVEN U DE REDEN OM UW BINNENSCHILDERWERK IN DE WINTER TE LATEN DOEN EN WEL;

De volgende koringen beiden wij u aan,

Particulieren

Korting per man per dan voor particulieren opdrachtgevers € 30,-

Particulieren

Korting per man per dan voor zakelijke opdrachtgevers € 15,-

Deze winterregeling geldt voor elk jaar in de periode 1 November tot en met 31 Maart, voor werkzaamheden zoals: schilderen, behangen en glaszetten, kortom alles wat te maken heeft met het schildersvak.